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French Canadian Pea Soup / Soupe aux pois mélange sec canadien-français

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PLEASE NOTE THAT SOME INGREDIENTS MAY BE FIELD HARVESTED. FOR BEST RESULTS INSPECT FOR ELEMENTS OF NATURE BEFORE COOKING, LIKE STONES...


This traditional pea soup is the ultimate in French Canadian style comfort food! Look for an un-smoked ham hock in the meat department of your local supermarket. If you can't find one, a smoked ham hock will work too. Trim off and discard skin from ham hock.


​​Remember: Add Soup Base to Taste!


Bring 8 cups of cold water to a boil and add ham hock. Bring to boil; reduce heat, cover and simmer, stirring occasionally, until meat is falling off bone 30-40 minutes.


Add our French Canadian Soup Mix, let simmer and stirring frequently for 30 minutes. When ready, discard bay leaves. Transfer ham hock to plate; let cool enough to handle. Discarding bone and any fat, dice meat and return to soup; n blender, puree half of the soup; return to pot along with meat. heat through. 


Garlic Toasts: (while ham hock is boiling) meanwhile, cut baguette into 12 slices; spread with butter. Broil until golden, about 2 minutes. Rub with garlic; sprinkle with salt. Serve with soup. Enjoy!


Camping/Bachelor/Bachelorette Version:

Add this bag to 8 cups boiling water, stir frequently and enjoy in 30 minutes! Our orchard fresh soup recipe answers the urgent need for convenience and nutrition without sacrificing the taste!


Cette soupe aux pois traditionnelle est le nec plus ultra des plats réconfortants de style canadien français! Recherchez un jarret de jambon non fumé dans le département des viandes de votre supermarché local. Si vous n'en trouvez pas, un jarret de jambon fumé fonctionnera également. Coupez et jetez la peau du jarret de jambon.


N'oubliez pas: ajoutez une base de soupe au goût!


Porter 8 tasses d'eau froide à ébullition et ajouter le jarret de jambon. Faire bouillir; baisser le feu, couvrir et laisser mijoter, en remuant de temps en temps, jusqu'à ce que la viande tombe des os 30 à 40 minutes.


Ajouter notre Mélange à Soupe Canadienne Française, laisser mijoter et remuer fréquemment pendant 30 minutes. Lorsque vous êtes prêt, jetez les feuilles de laurier. Transférer le jambon dans une assiette; laissez suffisamment refroidir pour être manipulé. Jeter les os et toute graisse, couper la viande en dés et remettre la soupe; n mélangeur, réduire la moitié de la soupe en purée; remettre dans la casserole avec la viande. chauffer à travers.


Toasts à l'ail: (pendant que le jambon est en ébullition) pendant ce temps, couper la baguette en 12 tranches; tartiner de beurre. Faire griller jusqu'à ce qu'elles soient dorées, environ 2 minutes. Frottez avec de l'ail; saupoudrer de sel. Servir avec de la soupe. Profitez!


Version Camping / Bachelor / Bachelorette:


Ajoutez ce sac à 8 tasses d'eau bouillante, remuez fréquemment et dégustez en 30 minutes! Notre recette de soupe fraîche du verger répond au besoin urgent de commodité et de nutrition sans sacrifier le goût!



Ingredients: 

elbow pasta, peas, carrots, white onion flakes, red & green bell peppers, celery, soup stock: dextrose, salt, chicken fat (rosemary extract) corn flour, hydrolyzed plant protein (includes soy, corn), yeast extract, onion, celery, garlic, sugar, silicon dioxide, corn syrup solids, spices, disodium guanylate, disodium inosinate citric acid, parsley; herbs & spices & bay leaf 

CONTAINS: WHEAT, EGG, CORN, SOY.


Ingrédients:

pâtes de coude, pois, carottes, flocons d'oignon blanc, poivrons rouges et verts, céleri, bouillon de soupe: dextrose, sel, graisse de poulet (extrait de romarin) farine de maïs, protéines végétales hydrolysées (y compris soja, maïs), extrait de levure, oignon, céleri, ail, sucre, dioxyde de silicium, extrait sec de sirop de maïs, épices, guanylate disodique, acide citrique inosinate disodique, persil; herbes et épices et feuille de laurier CONTIENT: BLÉ, OEUF, SOJA, MAÏS.

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